Naar inhoud

Once upon a time in de Westhoek -Compagnie Cecilia

Once upon a time in de Westhoek

Woensdag 28 september 2022 - 20 uur

Een verhaal vol epiek en elektriek, met knetterende humor en een snuifje heroïek.

In 'Once upon a time in de Westhoek' nemen Sebastien Dewaele en Wouter Bruneel een duik in de geschiedenis van een dorp vol littekens en karakterkoppen. In dialoog met de verhalen uit hun familie en geboortestreek zoeken ze hun eigen plek in de geschiedenis, en hoe ze daarbij elkaars ‘nuldraad’ kunnen zijn. Daarvoor kruipen ze in de huid van de personages Phase en Neutre: twee elektriciens bij wie de vriendschap gedijt op wisselspanning. Overwint die vriendschap of vliegt finaal de zekering eruit?

'Once upon a time in de Westhoek' is een verhaal vol epiek, elektriek en knetterende humor. Een verhaal over dodelijke verwantschap en onvoorwaardelijke vriendschap, over generaties heen, waarbij je en passant veel zult bijleren over je verbouwingen. Een verhaal over stuten met hesp en tot 10 tellen op 6 vingers.

Na het veelgeprezen Marinus(2018) maakt Sebastien Dewaele(Bevergem, Eigen kweek, De broers Geboers) bij Compagnie Cecilia 'Once upon a time in de Westhoek', de tweede voorstelling rond ontroerende en vergeten verhalen uit de rijke West-Vlaamse geschiedenis. Dit keer doet hij dat in samenwerking met Wouter Bruneel (Zie mij graag, Eigen kweek, De broers Geboers) en Wouter Deprez.  

De originele live-muziek bij de voorstelling is van de hand van Ben Van Camp en Ben Brunin (Isolde et Les Bens, Vive la Fête,…). 

TICKETS:

21 euro (BASIS)

18 euro (-26, 65+)

1,5 euro (UiTPAS met kansentarief)

UIPASSTUNTPRIJS: met je UiTPAS kan je punten sparen bij verschillende activiteiten en zo genieten van allerlei omruilvoordelen. In ruil voor 20 UiTPAS-punten, kan je deze voorstelling bijwonen voor de helft van de normale ticketprijs.

Verkooplink tickets

Praktisch

Cultuurdienst

Cultuurdienst Lede
Markt 1
9340 Lede


Tel:  053 60 68 61
Fax:  053 80 33 09
E-mail

Openingsuren

Openingsuren - Gemeente Lede

Meer info