Naar inhoud

Ticketverkoop GC De Volkskring

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

kaft

Binnenkort start de ticketverkoop voor abonnees en niet-abonnees.

GC De Volkskring stelt voor het vijfde jaar op rij een abonnementenformule voor.

Uit het aanbod werden 6 voorstellingen geselecteerd. Deze selectie bevat theater, humor en verschillende muziekgenres.

Voor 85 euro kan je als cultuurliefhebber naar deze voorstellingen. Met dit abonnement geniet je van een voordelig tarief (meer dan 25% korting). Je krijgt bovendien voorrang om tickets te kopen voor andere, losse voorstellingen aan het reductietarief. Indien je zelf niet kan komen naar een bepaalde voorstelling, dan kan je je abonnementstickets doorgeven.

Opgelet, het aantal beschikbare abonnementen is beperkt.

 

 

Verkoop

 

De ticketverkoop start op woensdag 12 juni 2019, van 19 tot 21 uur. Abonnees kunnen die dag ook al losse tickets aankopen van niet-abonnementenvoorstellingen.

Voor niet-abonnees start de ticketverkoop van losse tickets op donderdag 20 juni 2019 om 16 uur.  Via telefoon of mail kan je die dag nog niet reserveren.

Vanaf maandag 24 juni kan je ook telefonisch kaarten reserveren op 053 60 68 60 of via gcdevolkskring@lede.be.

Opgelet, reservatiemails verzonden vòòr 24 juni worden niet verwerkt!

 

Elke voorstelling kent een basistarief. Reducties worden toegekend aan jongeren -26 en senioren +65 op vertoon van de identiteitskaart. Mensen met een UiTPAS aan kansentarief kunnen tickets kopen aan een verminderd tarief.

 

Aan de balie van de cultuurdienst kan je tickets cash of met Bancontact betalen.
Je kan ook tickets reserveren. Gereserveerde tickets moeten binnen de veertien dagen betaald worden via overschrijving op het rekeningnummer van de cultuurdienst. Na deze termijn vervalt je reservatie.  Tickets worden niet terugbetaald of omgeruild.

 

Info over de voorstellingen in Lede informeert van mei. Vanaf dan ook meer info over de voorstellingen op http://www.volkskring.lede.be/

 

Datum van het bericht: donderdag 16 mei 2019