Naar inhoud

Vervoer op maat

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

vervoer op maat

Je wil naar het theater maar denkt er niet te geraken? Of na de voorstelling niet meer thuis te kunnen?  Geen nood! Dit theaterseizoen bieden we je voordelig vervoer op maat aan. Dit proefproject is een initiatief van VZW Mobar, gemeenschapscentrum De Volkskring en het departement Mobiliteit en Openbare Werken van de Vlaamse overheid.

Klant is koning. Met het project ‘basisbereikbaarheid’ vertrekt Vlaanderen vanuit de vervoersvraag van burgers en bedrijven.  Zo gaan we voor een bruisende, actieve en welvarende samenleving.
Iedereen moet zich kunnen ontplooien, werken, naar school gaan, spelen, winkelen en ontspannen.
Meer info over basisbereikbaarheid vind je op www.basisbereikbaarheid.be.

 

Voor wie?

Iedereen die naar een activiteit van De Volkskring komt en geen regulier openbaar vervoer ter beschikking heeft, kan een beroep doen op vzw Mobar (tel. 09 216 20 67).


Hoeveel kost het?


Je betaalt 2 euro instapgeld + max. 1 euro per kilometer (er is een reductietarief voorzien voor houders van een UiTPAS aan kansentarief). Het instapgeld wordt aangerekend voor zowel de heen- als de terugrit. Je betaalt ter plaatse aan de chauffeur. Annulering is kosteloos tot één dag op voorhand. Annulering op de dag zelf kost 5 euro. Wanneer de chauffeur onderweg is en je gaat niet mee, wordt het volledige bedrag aangerekend.

Dit aanbod geldt voor alle voorstellingen die De Volkskring organiseert tijdens het seizoen 2018-2019.
Let op: deadline inschrijving = 5 werkdagen voor de voorstelling plaatsvindt.

 

Inschrijven?

Dat kan enkel via een webformulier. Klik hier om het webformulier te openen.

Datum van het bericht: donderdag 11 oktober 2018