Naar inhoud
cultuurbrochure
In GC De Volkskring worden er zowel door het gemeentebestuur als door verenigingen activiteiten georganiseerd. Voorstellingen van het gemeentebestuur vind je op deze website, activiteiten van verenigingen vind je via UiT in Lede . De 5 eerstvolgende activiteiten, zowel van het gemeentebestuur als van de verenigingen vind je hieronder.

Nieuws

 • NIEUWE DATUM Luistervinken Christine Van Broeckhoven

  Professor Christine Van Broeckhoven liet ons weten dat ze de vastgelegde lezing ‘Alzheimer en dementie’ van 7 februari 2019 om 20 uur in GC De Volkskring omwille van onvoorziene en persoonlijke redenen moet annuleren. Wij hebben in samenspraak met haar een nieuwe datum vastgelegd: donderdag 28 februari 2019 om 20 uur in GC De Volkskring.

   
  Lees meer
 • Vervoer op maat

  Je wil naar het theater maar denkt er niet te geraken? Of na de voorstelling niet meer thuis te kunnen?  Geen nood! Dit theaterseizoen bieden we je voordelig vervoer op maat aan. Dit proefproject is een initiatief van VZW Mobar, gemeenschapscentrum De Volkskring en het departement Mobiliteit en Openbare Werken van de Vlaamse overheid.

  Lees meer
 • Volg ons op facebook!

  Wil jij als eerste op de hoogte zijn van alle voorstellingen en activiteiten die georganiseerd worden door de cultuurdienst? Dan kan je ons volgen via het sociale netwerk Facebook.

  Lees meer
Meer nieuws

online reserveren